Dagen efter dagen M

Mjaaee, Madonna är naturligtvis en fantastisk videoartist och modeikon men jag är ändå besviken efter gårdagen. Som underhållare lämnar hon en hel del luckor så som humor, personligt tilltal, improvisation och sångsäkerhet. Jag kan inte säga att jag kunde ha gjort det bättre själv, men med den hype hon har skapat runt sin person borde HON ha gjort det bättre själv. Jag har t ex inte betalat över tusen spänn för att se henne spela gitarr när hon inte ens kan byta ackord utan att titta på greppbrädan. Nej nej nej.
I mitt sällskap hörde jag kommentarer som opersonligt, poserande, sterilt samtidigt som alla höll med om att det var rena ravepartyt i musikmixen.Vi hade hyggliga platser men ljudet lät grötigt och subbasarna på tok för höga när man inte dansade till musiken. Madonnas dans däremot var hennes starkaste gren jämte videokonsten på skärmarna. Men sången…
Inte för att hon sjöng mycket live men de gånger hon gjorde det låg antingen livesången långt bak i ljudmixen eller så svajade det betänkligt. Läste till min förvåning att ”Frozen” fick höga betyg i båda kvällstidningarna trots att hon pitchade nästan ett halvt tonsteg för högt i sången genom hela låten.
Nåja, det är alltid en happening i sig att se en världsartist så det är inget jag vill ha ogjort. Hoppas hoppas dock att ryktet talar sant och att Robbie Williams ska ersätta en del av Michael Jacksons konsterter i London.

Share:

Leave a Reply