Bollen är rund…

Tjaa, lika bra att ta ut Zlatan när han ändå inte verkar vara i toppform. Allbäck är ju het, så det händer mycket ändå.
Bra match ur många hänséenden; jag hann gå igenom en stor bunt med ca 15 dagstidningar, två postorderkataloger, en filmtidning, en halv hundtidning och lite allmän reklam och löst drivande post.
Löste också större delen av en halvsvår sudoku.

Share:

There are 7 comments on Bollen är rund…

  • Goran van Den Buske on

    Jag håller med…motsrävigt…jag var full så jag hann inte med och läsa så mycket reklam…Om Mellberg hade glömt gammalt groll och spelat ut mot Ljungberg i första matchen hade vi vunnit den med…Nu gäller oavgjort mot England!Puss och gonatt!

  • Själv blev jag så exalterad över matchen att jag missade minpokerturnering. Men det gjorde inte så mycket 😀

  • Skönt med en vinst! Men Zlatan skadad!? Det är inte bra!

  • Ha, du verkar var väldigt intresserad av fotboll må jagsäga…Själv åkte jag ned till stan för att posta någrabrev. Och jag trodde nästa det var utegångsförbud eller nåt,precis folktomt på gatan. Ända tills jag hörde ett herransliv lite längre bort, jösses är det demonstration eller nåtnågon roppade andra svarade. Men då hörde jag ” ge mig ettS..S, ge mig ett V…V osv. Upploppet var ett folkmassautanför en av stans krogar. Javisst jag där var allamänniskor. Väl hemma efter matchen (jo jag såg målet och detvar det viktigaste) Då hördes bilars tjutande och människorstjoande överallt. ..Tänk vad en liten boll kan få människorhelt förändrade.

  • Mja, fotboll intresserar mig mest runt de stora mästerskapen. Nu hade jag ju glädjen att få underhålla laget när de samlades på Gotland vilket gör att jag har läst på ganska mycket om alla spelarna. Men jag gillar EM och VM i alla dess former, och ser otroligt fram emot friidrotten i augusti. Det är mina favorittävlingar eftersom det är sån variation.

  • Där håller jag helt med, friidrott är otroligt kul ochomväxlande att titta på. Men vet då, just den veckan börjarvår semester och hemlängtan som jag hade så bokade jagbiljetter hem och fixade en stuga att bo i. UTAN vare sigvatten el eller toa. Hur smart är det på en skala. -37 ellernåt. Men med två stora hundar som fäller året runt är detinte så lätt att våldgästa släkten. Men de har lovat oss attvi får lov att komma och kolla på TV när vi vill. Så detreder sig nog.

  • Så var min kväll oxå. Palnetarde blommor på balkongensamtidigt som jag hörde tv:n inifrån. Tjugo meter från balkongen ligger en krog. Kunde höra hela matchen därifrån. Vid andra halvlek satte jag mig. Blev nervör och rastlös. Gick och satte mig och bloggade istället. Gick tillbaka fem minuter innan trasan flög in i mål.Jiiipppii. Sedan gick vi till grannkrogen och traäffade alla glada människor.Vad bra det blev till slut….vad händer härnäst i VM?

Leave a Reply