Bappen får nya frågor!

Den här helgen har det lagts in över 500 nya frågor i min frågesports-app Bappen. Det tror jag är goda nyheter för alla tusentals spelare som kämpar varje vecka för att hamna över strecket och kunna vara med i utlottningen av priser. Den här omgången blir det mycket musik och geografi och en hel del värdelöst vetande som vanligt.
Själv har jag haft första spelveckan efter premiär på Cabaret och nu börjar alla bli mer avslappnade och brodera ut sina figurer. Jag har själv slöjdat vidare på min Fräulein Schneider och kommer att fortsätta att skruva på olika passager och scener tills jag är helt nöjd.
Publiken har varit fantastisk, det är inte alls ovanligt att alla ställer sig upp i applådtacket efteråt – det blir man glad av som skådespelare. Härom kvällen satt ett par äldre damer längst fram och det slog mig plötsligt att de förmodligen minns andra världskriget och Hitlers tal som sändes ut över radion i de svenska hemmen. Min mamma berättade om hur läskigt det var att höra det där skrikandet för ett barn.
I helgen gick också tredje programmet av ”Stjärnor hos Babben” med Nanne Grönvall som gäst och Lena Philipsson som hemlig överraskning. På fredag kommer Ola Salo, en fascinerande människa och sann kreatör redan som barn – vilket vi kommer att prata om under programmet. Det blir också en hel del bra musik och överraskningar – don’t miss!
Nu piper diskmaskinen att den är klar – så då får bloggandet vara det också!

Share:

Leave a Reply