Bappen är här!!!!!

Äntligen!
Ja nåt annat ord täcker inte min glädje över att vi idag den 21 oktober 2013 har officiell release på min app BAPPEN.
Den innehåller en quiz där du kan svara på frågor i tio olika kategorier och vinna priser varje vecka. Du laddar ner den gratis där du brukar köpa appar till din smartphone, sedan är det bara att köra igång. Ingen registrering eller annat krångel.
Om du är så duktig att du hamnar bland de 20% högsta procenten i poängligan deltar du i utlottningen av priser varje söndag. Den här veckan kan du t ex vinna biljetter till min föreställning (de är snart slut!), mina roliga t-shirts eller min pocket. Det kommer att vara lite olika varje vecka. Du får hela tiden reda på hur du ligger till i poängligan när du spelat och om du vinner får du ett vinstmeddelande i Bappen nästa gång du öppnar den med instruktioner hur du ska få ditt pris.
Jag har hållit på att utveckla appen under 18 månader tillsammans med ett team av programmerare, testare, grafisk formgivare, projektledare samt Ord & Bild på Gotland som har vässat historie- och gotlandsfrågorna åt mig. De är ruskigt duktiga på sånt, Jag har skrivit de flesta övriga frågor. Min favoritkategori är nog Värdelöst Vetande. Eller kanske Språk… Eller Underhållning? Äsch – ALLT är kul. Jag hoppas du kommer att gilla Bappen och spela den när du har en stund över och vill göra nåt roligt.
Den är snygg, den är gratis och dessutom rolig och en smula lärorik. En present från mig till er!
Ladda ner till iPhone här och till Android här.

Pressrelease hittar du här

Share:

There are 8 comments on Bappen är här!!!!!

 • Äntligen! Lärorikt och jättekul. Jag skrattar högt åt alternativen ibland. Och så tänker jag ”typiskt Babben” om ganska många frågor. Men lite synd att samma frågor upprepas så ofta, blir ganska tjatigt.

  • Ska framföra det. Det finns tusen frågor så de borde rotera någorlunda om den är rätt programmerad.
   Kul att du gillade :-))

 • Ingmari, Ekerö on

  Jaha! Ännu ett bakslag för en som är en nitisk anti-fejsbokkare och nääandroid och så. När man har fått ärva en mobil av sonen, som man alltså tycker är modern – för mig, alltså… – men inte har sådana finesser… så blir man smått tvingad att skaffa sig en smaaaaaaaaaartfån ju…
  För Bappen låter ju jättekul… jag menar, bara namnet… hahaha… Ska kolla vad jag kan göra. Jag som fortfarande gillar mina gamla televerkets vevtelefoner med sladd… ok, har dem inte i bruk men äger några… Känner mig som tekniska muséet ju… ;-(

 • Ingmari, Ekerö on

  Men… glömde… GRATTIS och Lycka till med Bappen! Verkar ju helfestligt! Bra jobbat!

  • Du kanske på sikt vill ha en läsplatta och då kan du spela i den också. Jag är själv inte jätteförtjust i smartphones, men min iPad somnar jag med i famnen varje kväll 😉

   • Ingmari, Ekerö on

    Kanske ska skaffa en padda ändå… så många är så nöjda. Har funderat. Min mobil, ärvd efter sonen, är väl rätt modern faktiskt, men detta med fejsbokk, tviiit, appar (app för mig är blindtarm!) och annat är jag lite emot. Hör idag bara! Angela Merkels privata mobil har man totalkoll på och lyssnat av i USA så hon ringde Obama och undrade vad fasen… VARNING!

 • Lennart, Karlstad on

  Gör gärna en till Windows Phone också!

 • Hej!jag gillar bappen och Babben!
  Men en fråga; jag har nu över 500 poäng och undrar när börjar man på ny kula. När sker nollställning?

Leave a Reply