Äntligen tid att skriva

Äntligen är dagens ord. Äntligen fick jag en någorlunda sovmorgon efter att ha plågat mig upp i ottan alla dagar den här veckan. Direktsändningar och flygplan är på rktigt, they wait for no one.
Äntligen ska alla kusiner träffas nere i vårt föräldrahem och få ta de saker de behöver och gillar. Det är inte ofta alla mina och syrrans barn ses samtidigt, de bor i olika städer och t o m världsdelar. Men nu ska det ske.
Äntligen kommer en helt ren vecka där inget är inbokat. Alltså har jag fyllt den på mitt eget vis. Med att boka in något.
Jag behöver lite mera svängrum just nu än jag har på kontoret med att skriva, få en överblick på mina idéer och flöden i ”Vad Hände?” så jag har helt enkelt bokat en enmanskonferens på ett hotell norröver nästa vecka. Den kommer att vara schemalagd som vilken konferens som helst med arbetstimmar, lunch, fika och träning. Dessutom fanns det möjlighet till massage på hotellet, mmmmm
Så, ÄNTLIGEN ska jag få reda på EXAKT VAD som HÄNDE!

Share:

There is one comment on Äntligen tid att skriva

  • Hej!
    Lycka till jag hoppas att du får det bra här hos oss i Norrland. I kväll lyser solen över oss. Sköt om dig!

Leave a Reply