Äntligen fixat håret

Det blev inte så bra hos frissan sist så nu var det dags att ordna till det. Med lite färg klipp och glada tillrop ser det nu bra ut igen.

Kvällen tillbringades i de trevliga stadsbrudarnas sällskap. Vi förbereder höstens välgörenhetsgig på Confidencen och auktionen vi ska ha till våren där vi auktionerar ut oss själva med ett löfte att göra något speciellt för köparen.

Nu har jag beställt lite resor för de sista gigen nästa vecka och sorterat papper. Men kanske är jag lite för trött för att blogga just nu, råkade just somna och skrev tre rader dddddddd…

Share:

There is one comment on Äntligen fixat håret

  • Jag kan inte låta bli att le när jag läswer om dina tre rader med DDDDDdddd.. som du skriver om här och dessutom pratade om idag på Cirkus i Stockholm. Kristin här en av de två Make Up Artisterna som arbetade bakom kulisserna.
    Tack för att du förgyllde min dag och fick mig att se fram emot 50 och en tankeställare på vägen hem genom stress trafiken i studentcentrumet i Stockholm.

Leave a Reply