Alla metropoler samma vecka

Var i Malmö igår och gjorde äntligen debut på MACK, flerfaldigt korad till Sveriges bästa ståuppklubb. De håller till i Kallbadhuset på Ribban på somrarna och även om värmen inte riktigt vill infinna sig utomhus och i logen så var i alla fall restaurangen varm av alla människor.

Lars Magnusson och Fredrik T Ohlsson gjorde första akten, Lena Frisk var konferencier och en tjej som hette Malin vars efternamn just nu flyr mig körde före mig i andra. Det här är det sista ståupp-giget jag kör för den här säsongen, jobbet i Österrike är jazz med mellansnack.

I morgon bitti kliver jag ombord på Göteborgsplanet för inspelning av Dobedoo. Jag ska vara på lag med Peter Johansson, vi sjöng ju ihop på Idrottsgalan och trivs ihop. (Tolka nu inte in nåt här, han har fast sällskap precis som jag)

I övrigt har dagen varit av administrativ plus inköpsrelaterad. Shopping i Kista av livets nödtorft plus avslutningskläder till morgondagen till min andraringare, smink, lite apotek och hälsokost och så hem igen. Vi åkte tunnelbana tillsammans för en gångs skull. Det är himla stökigt i trafiken just nu så det går snabbast.

Ikväll har jag äntligen gjort klart ett brev som avgår till amerikat i morgon. En person har lurat mig på pengar och sedan gått under jorden, men jag är både listig och stark. Via en privatdetektiv har jag spårat upp vederbörande och nu ligger min hämnd i form av legala åtgärder i ett kuvert adresserat till den icke ont anande. Hah!

Share:

There are 3 comments on Alla metropoler samma vecka

 • Tänk om man kunde få vara en lite fluga på väggen när vedebörande upptäcker att du är han/hon på spåren :)) Väntar man bara nog länge brukar de falla på egen grepp. Clever girl!

  Ha de gôtt!
  L

 • Ser fram emot att se dig i Doobidoo så småningom. Då kanske du åkte med ”kändisbussen” idag, bussen som går till TV-huset och till min systers jobb.

 • Vi vill tacka för en suverän kväll på Kallis i Malmö!
  Många härliga skratt tack vare förstklassig stand-up.
  Ha en riktigt skön sommar! Mvh/ A-K och Johan

Leave a Reply