2 1/2 män

Blev som vanligt sittande sent på kvällen framför 2 1/2 män. Har sett de flesta avsnitten många gånger, men tycker fortfarande det är perfekt killing time efter ett gig. Charlie Sheen har varit extremt i fokus ett tag och tyvärr inte av några positiva anledningar, hans missbruk verkar eskalera och just nu produceras inga nya avsnitt p g a hans tillstånd.

Men jag ser serien främst för alla biroller, mamman, Alans son, Dr Melnick, Rose – den galna grannen och inte minst hemhjälpen Berta. Hon är min absoluta favorit. Troligen en stå uppare i grunden, för hon sätter varenda punch med en timing som vittnar om mästerskap i den högre skolan. Hon har också en pondus ingen klarar av att toppa. Berta rules!

Share:

There are 17 comments on 2 1/2 män

 • Jag missbrukar 2½ män på (nästan) samma vis, toppenbra att varva ner till och en lycka att det visas så sent för oss som har svårt att komma i säng… Tror nog jag har fått med mig majoriteten av avsnitten, fast jag fattade aldrig vart Rose tog vägen, hon flyttade till England, men varför?

  Berta har alltid varit favoriten, enligt sonen har jag betydligt mer än frisyren/hårfärgen gemensamt med henne!? Fattar inte vad den elaka ungen menar med det…
  Har dock aldrig tänkt på att hon möjligtvis är en ”stå uppare” i grunden, jag har bara alltid älskat den brutalt torra humorn! 🙂 Då och då syns hon i 2vanliga” filmer, men det har inte fungerat lika bra tycker JAG.

 • Jag gissade fel. När jag googlat en stund inser jag att hon är komedienne, d v s komisk skådis, men inte ståuppkomiker. Men hon skulle def kunna jobba som det 🙂

  • Kontakta henne och fråga om hon vill ”göra en grej” med dig!!! Vilken grej, jag skulle tro att det skulle gå JÄTTEBRA, höhö :p
   PS: OM hon är så himla kul som jag tror, tänk dig henne frampå småtimmarna efter ett glas öl eller två… Vilken lycka att få vara en fluga på den väggen…

 • Ah, en karriär i USA också? Jag som har fullt upp med den afrikanska karriären just nu 😉

 • Nåt som jag skulle tycka var väldigt intressant är ett musikaliskt samarbete mellan dig och Jane Clifton. !

  Och så är du ju stor i Indien också, har jag hört 😉 Sedan är det väl bara någon enstaka världsdel kvar så det är nog lika bra att satsa på en VÄRLDSKARRIÄR med en gång.

 • Fast egentligen tycker jag att du ska ta det lite lugnt och inte flänga omkring så mycket.

 • Sant, det är en hel del flängande, men det är ju kul när det rör på sig också, jag har absolut inget emot att turnera. Vilket är tur eftersom jag gjort det mer eller mindre konstant sedan slutet av 80-talet….

 • Men kanske inte världsturné…

 • Förslaget om JaneC var dock ganska seriöst menat. Jag skulle gärna höra dig sjunga nån av hennes låtar.

 • Jag har inte koll på henne men ska skaffa mig!

 • Jaaa, de är helt underbara. Hört lite rykten om vem som ev. ska ta över Sheen, men frågan är hur det skulle bli då. Älskar även Big Bang theori.

  Ha det gott!
  Therese

 • Kära hjärtanes… du har just fått en överviktig, 38-årig småbarnsmamma som kommit igång med att promenera regelbundet att gå KORTARE promenader än vanligt! Hur? Jo, jag lyssnade på din talbok ”Jag vägrar dö nyfiken” medan jag promenerade och kunde då inte gå min långa runda, som går förbi lasarettet, med risk för att de skulle plocka in mig och skicka mig till psyk då jag gick för mig själv och flinade/fnittrade/skrattade högt. Så på grund av dig har jag börjat motionera MINDRE då jag får ta min korta runda! Tack för den du! Och tack för en underbar bok! ;o)

 • Oj, jag är tydligen inte bra för folkhälsan 😉

 • Vad bra du var i Fråga Doktorn! Och snygg i håret! Många kramar från ett stort fan

 • jag håller med dig om att berta rules!!!

Leave a Reply